Fernisering Onsdag d. 23. oktober 2019 kl. 15-16 i lærerforeningens lokaler på Gartnervænget 4, 4800 Nykøbing F.

oktober 23 @ 2:00 pm - december 20 @ 4:00 pm

Det er med stor fornøjelse, at Lolland-Falsters Lærerforening

inviterer til fernisering af Pia Ringos billeder.

Onsdag d. 23. oktober 2019 kl. 15-16 i lærerforeningens lokaler

på Gartnervænget 4, 4800 Nykøbing F.

Præsentation:

Jeg maler primært med akryl, men er også begyndt med oliemalerier. Det naturalistiske udtryk, gerne med en lille snert af det abstrakte, er mit foretrukne. Himlen og havet, som altid skifter udtryk, er jeg fascineret af at male, men naturen generelt og blomster maler jeg også gerne.

Jeg holder rigtig meget af de lidt kraftige farver.

Jeg har malet lidt de sidste 11 år, men først for 5 år siden tog maleriet for alvor fat.

Jeg er født i 1967 i Majbølle, er gift med Henrik, vi har 3 døtre.

Jeg bor i Maglebrænde ved Stubbekøbing og arbejder på Nr. Vedby skole. Jeg blev lærer i 2008 og har bl.a billedkunst som linjefag.

Jeg har deltaget i kurser på Billedfabrikken med Henrik Skora som underviser, på Kunstskolen Guldborgsund med Carsten Krogstrup som underviser, udstillet på Den gamle Skole i Horreby, Høstmarked i Stubbekøbing, Biblioteket i Stubbekøbing, Galleri Lolland og Atelier/galleri Bryggen.

Alle er velkomne.

Lolland-Falsters Lærerforening