Fernisering i Lærerforeningens lokaler

oktober 28 @ 3:00 pm - december 18 @ 4:00 pm

Det er med stor fornøjelse, at Lolland-Falsters Lærerforening inviterer til fernisering af

Ina Elaine Kjeldahls billeder

onsdag d. 28. oktober 2020 kl. 15-16 i Lærerforeningens lokaler

Gartnervænget 4, 4800  Nykøbing F

Ina fortæller:

Jeg udfører malerier indenfor de fleste genrer – og har derfor ikke lagt mig fast på en bestemt retning. Men at eksperimentere og være nysgerrig er for mig en stor del af arbejdet.

Jeg maler med akryl. Det passer bedst til mit temperament, da det tørrer i det rette tempo. Mine malerier er som sagt meget forskellige, da min stemning i øjeblikket er udgangspunktet for de fleste af dem.

Jeg maler mest med lyse farver, som passer til mit sind, der som regel er lyst, men der har dog sneget sig lidt mere farverige billeder ind over med tiden. – At male beriger min hverdag.

Ind imellem maler jeg også lidt akvarel – samt pastelkridtbilleder.

Jeg håber, mine billeder/malerier vil formidle en glad og lys stemning videre til andre.

Elaine mail: bkjeldahl@stofanet.dk  Tlf.: 3672 6970 -Mobil: 2420 5670

Alle er velkomne.